“Žuti” sigurni protiv Zaboka

“Žuti” sigurni protiv Zaboka

Split je nastavio niz pobjeda, u 8. kolu HT Premijer lige na Gripama je svladao Zabok s 81:68 (20:12, 18:16, 23:13, 20:27) i ostvario sedmi trijumf u nizu. Premda je Zabok držao priključak u prvih petnaestak minuta vidjelo se da je to utakmica, koja ide u jednom smjeru i da pobjeda “Žutih” nije upitna.
– Ono što smo priželjkivali, to smo i napravili. Kontrolirali smo utakmicu, ritam, rezultat i podijelili minutažu da se ne umorimo. Jedan od ciljeva sezone je biti u vrhu domaće lige, držati poziciju pred završnicu sezone i to nam za sada uspijeva – kazao je Subotić.
Kod Splita svi igrači su se upisali u strijelce, a najefikasniji je bio Toni Perković sa 16 poena, jedan manje postigao je Tre McLean.
– Zabok je fizički dobar, znali smo da moramo držati intenzitet i imati brzinu. Mogao je rezultat biti i veći – kaže Ivan Perasović, koji je za 18 minuta postigao 8 poena i imao 4 skoka.
Split: Perković 16, Perasović 8, Kedžo 4, Runjić 2, Žganec 1, Ukić 7, Vuko 9, Čampara 8, Perkušić 2, Bajo 7, McLean 15, Barič 2.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.