“Žuti” po pobjedu protiv “novog” FMP-a

“Žuti” po pobjedu protiv “novog” FMP-a

Večeras od 20 sati (Arenasport 3), u sklopu 15. kola ABA lige Split u Beogradu gostuje kod FMP-a. U momčad se vratio Marko Luković, koji je pauzirao desetak dana zbog ozljede u utakmici protiv Partizana. U odnosu na onaj susret s Gripama u kojem su “Žuti” slavili s 86:71 u redovima FMP-a nema Save Lešića, Ognjena Čarapića, Okbena Ulubaya i Nikole Popovića, a stigli su Jurij Macura, Jaylen Hands i Ebuka Izundu. Usto, trenera Vladu Jovanovića na klupi je zamijenio Bojan Đerić.
– FMP je ekipa koja se pojačala s tri igrača, nismo ih mogli ni vidjeti, ovo će im biti prva utakmica koju će odigrati zajedno. Bitno je da se borimo, budemo energični. Moramo kontrolirati ofenzivni skok u kojem su, uz Partizan najjači u ligi. Vratio nam se Luković, nakon pauze nije optimalan, ali vjerujem da će dati svoj doprinos – rekao je Splitov trener Ivica Skelin.
U redovima “Žutih” vlada odlično raspoloženje, mladi igrači su prikazanom igrom i rekordnom pobjedom nad Hermes Analiticom u domaćoj ligi pokazali da se i na njim može računati.
– Znamo da će biti iznimno teška utakmica, ali idemo s velikim motivom za pobjedu. FMP je kvalitetna ekipa, sada su i obnovili igrački kadar, ali vjerujemo u sebe – kazao je Roko Gizdavčić.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.