“Žuti” po pobjedu protiv Fribourga

“Žuti” po pobjedu protiv Fribourga

Nastavlja se “žutilo” u Ateni. Split od 16.30 sati čeka dvoboj 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv švicarskog Fribourga. Pobjednik će na odlučujući susret, s pobjednikom dvoboja Peristeri – Cluj.
– Lijepo je pobijediti u Europi, bilo je teško, jer smo se borili i protiv sebe i protivnika. Na kraju se pokazala razlika u kvaliteti. Švicarci su kvalitetna ekipa, ali imamo svoju šansu, puno toga ovisi o nama. Vjerujem da ćemo biti na potrebnom nivou. Mlada smo momčad, a ja sam tu da pomognem – kazao je kapetan Splita Mateo Kedžo koji je briljirao u pobjedi nad AEK-om.
Sani Čampara predvodit će igru Splita.
– Ozbiljniji je Fribourg od AEK-a, to je sigurno. Bit će teško, ali očekujem da ćemo mi biti na puno višem nivou nego u prvoj utakmici. Tu smo zatvoreni u hotelu, teško je, jer ne možemo na zrak, ali se družimo i lijepo nam. Tu nismo zbog turizma, nego zbog rezultata – rekao je Čampara.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.