“Žuti” po pobjedu nad ciparskim AEK-om

“Žuti” po pobjedu nad ciparskim AEK-om

Pripreme su zaključene, ostale su sitne taktičke dorade koje trener Srđan Subotić brusi sa svojim pomoćnicima Antom Marovićem i Boranom Grginom. Pred Splitom je dvoboj 1. kola kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka protiv ciparskog AEK-a. U dvorani domaćina turnira Peristerija “Žuti” će danas u 16.30 po hrvatskom vremenu istrčati na parket.
– Rivale smo upoznali dosta dobro, imaju tri Amerikanca i iskusne ciparske reprezentativce. Imaju kvalitetu, ali mi ćemo utakmicu pokušati okrenuti u smjeru koji će nam donijeti pobjedu. Sve je u najboljem redu što se tiče organizacije, usluga je na visini što se i očekuje za ovaj nivo natjecanja. Osjećamo onu sitnu, pozitivnu nervozu i sve jedva čekamo početak utakmice – rekao je Subotić.
O stanju u momčadi razgovarali smo s Darkom Bajom..
– Super je atmosfera, opušteni smo, ali u isto vrijeme smo maksimalno ozbiljni i spremni za utakmicu. Znamo što trebamo raditi, zaustaviti njihov napadački skok i dobro trčati. Ako to napravimo utakmica će otići na našu stranu – kazao je Bajo.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.