Žuti u finalu Seri Mutiara Champions Cupa

Žuti u finalu Seri Mutiara Champions Cupa

Dramatično i uzbudljivo bilo je u polufinalu Seri Mutiara Champions Cupa protiv LG Sakersa iz Južne Koreje. Pobjedu je “žutima” donio Filip Najev, tricom 0.1 stotinku prije kraja!
– Bila je teška utakmica, rasporedili smo snage, na kraju smo pokazali karakter i na kraju zasluženo pobijedili. Idemo dalje, mladi igrači dobit će priliku pokazati što znaju u finalu, bez obzira na rezultat. U polufinalu su nam se vratili Širko i Kanaet, nije bilo Jukića, a Omrčen će dobiti priliku u finalu. I u ovoj smo utakmici pokazali da znamo što radimo. Cijelo vrijeme smo na otvorenoj liniji s trenerom Ivicom Skelinom, koji je upoznat sa svim detaljima utakmica u Kuala Lumpuru – kazao je trener “žutih” Ante Marović.

A sada veliko finale u malezijskom Kuala Lumpuru protiv kineskog Beijinga za kojeg igra velika NBA zvijezda Stephon Marbury.
#ajmožuti

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.