“Žuti” bez Shortera i Kalajžića do sigurne pobjede protiv Šibenke

“Žuti” bez Shortera i Kalajžića do sigurne pobjede protiv Šibenke

Split je u 10. kolu HT Premijer lige na Gripama svladao Šibenku s 70:55 (24:13, 15:16, 16:10, 15:16). “Žuti” su tih konačnih plus 15 imali već u 8. minuti (19:4) i premda su se gosti pokušavali vratiti, dolazili i do minus 8, momčad Srđana Subotića sigurno je realizirala pobjedu. Bez Shannona Shortera i Mate Kalajžića nije bilo lako “Žutima”, prve seniorske minute dobio je junior Antonio Klepo.
– Ponosan sam na današnju utakmicu, ponosan na moje igrače. Sve što se događalo iza kulisa bilo je stvarno ludo. Posebno bih istaknuo Mavru, koji je jučer ozlijedio gležanj, u teškoj je osobnoj situaciji, ali stavio se na raspolaganje, odigrao, a bez njega ne bismo mogli popuniti ni roster. U utakmicu smo ušli jako, s pravim gardom bez obzira na stanje i to je najveći dobitak – rekao je Subotić.
Odličan je u redovima Splita bio Lewis Sullivan, ostvario je “double-double” (17 poena, 12 skokova), Tyrel Nelson s 18 poena (8 skokova) bio je prvi strijelac, a Lovre Runjić ubacio je 17 poena. Zapaženih 26 minuta odigrao je Ante Perkušić, uz 4 poena imao je 6 skokova.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.