Univerzalna sportska škola “Žutko”

Univerzalna sportska škola “Žutko”

KK Split s ponosom Vam predstavlja – univerzalnu sportsku školu “Žutko”

Zašto?
Zbog djece i njihovog pravilnog razvoja. Osnovni cilj je da djeci predškolske dobi i mlađe školske dobi usadimo ljubav prema sportu i na taj način utječemo na razvoj temeljnih psiho-motoričkih spobonosti. “Žutko” se zasniva na igri, upoznavanju osnova raznih sportova, indvidualnom pristupu svakom djetetu, a nakon završenog programa djeca dobijaju iskustva u raznim sportovima i na taj način se bez problema mogu uključiti u treniranje sporta, koji im najviše odgovara.

Kako?
Radimo prema znanstvenim načelima, a to znači svestrani razvoj u najmlađoj dobi i postupno usmjeravanje prema sportovima kod djece mlađe školske dobi. Program rada baziran je na vježbama bazičnih sportova (atletika, gimnastika, borilački sportovi…) te na vježbama loptačkih sportova (košarka, nogomet, rukomet, odbojka…). Posebnu pozornost obraćamo na razvoj osnovnih djetetovih sposobnosti, socijalizaciju, učenje ponašanja u sportu, stvaranju natjecateljskog duha, zdravoj prehrani, brizi o vlastitom tijelu i osobnoj higijeni…

Kada?
Treninzi se odvijaju tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak) u novoj dvorani u sklopu dvorane KK Split na Gripama. Termini održavanja su od 17 do 19 sati, a program je prilagođen djeci od 3 do 9 godina. Treninzi su u trajanju od 45 minuta. Radimo u dvije grupe, i to za djecu od 3 do 6 godina te za djecu od 7 do 9 godina. Početak rada univerzalne sportske škole “Žutko”, koja se održava u sklopu rada mlađih kategorija KK Split, je 6. studenog 2017. godine.

Tko?
Na treninzima će uvijek biti dva trenera s visokom stručnom spremom, program treninga vodi prof. Luka Škeva, a u goste će nam često dolaziti poznati splitski sportaši iz raznih sportova. Tijekom cijele godine u planu su posjete raznim sportskim natjecanjima kako bi se polaznici još pobliže upoznali sa sportovima.

Svi polaznici “Žutka” automatizmom postaju članovi KK Split.
Cijena programa za prvu sezonu djelovanja je promotivnih 150 kuna mjesečno s tim da je prvi tjedan besplatan kako bi se djeca i roditelji upoznali s radom naše univerzalne sportske škole “Žutko”.
Sve informacije na mobitel 091/6300470 (koordinator Ozren Maršić) ili u prostorijama KK Split na Gripama te na facebooku KK Split službena/official.

DOĐITE, VIDITE, BUDITE S NAMA I UŽIVAJTE U SPORTU

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.