Svi na Gripe, Žuti će protiv Cibone ostaviti posljednji atom snage

Svi na Gripe, Žuti će protiv Cibone ostaviti posljednji atom snage

Opet je u modi slogan “svi na Gripe”, u utorak u 18.30 u 8. kolu HT Premijer lige Split će, u najvećem hrvatskom košarkaškom derbiju, ugostiti Cibonu. “Žutima” je dobrodošla pauza od desetak dana nakon dvomjesečnog ritma igranja od dva puta tjedno.
– Pauza je iza nas, uspjeli smo se odmoriti. Protiv Cibone trebamo pokazati da je ona loša utakmica protiv Lovćena bila iznimka. Vjerujem da će biti dobro ispunjene tribine, mi ćemo ostaviti zadnji atom snage na parketu kako bismo navijačima vratili to što dolaze. Cibona dolazi po pobjedu, neće im biti lako doći do nje, to je sigurno – rekao je Splitov trener Vladimir Anzulović.
Za dvoboj protiv Cibone spreman je i Mauro Veljačić, koji nakon ozljede nije imao vremena za trening već je uskočio u ritam utakmica.
– Spreman sam za igru, dobro smo trenirali u ovoj pauzi. Cibona? Pokrivena je na svim pozicijama, s Cibonom nikada nije lako igrati, ali mi smo spremni – jasno će Veljačić.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.