SuperSport i dalje sa “Žutima”

SuperSport i dalje sa “Žutima”

Vodeća hrvatska tvrtka za sportsko klađenje i online casino SuperSport nastavila je suradnju s KK Splitom i u sezoni 2023./2024. Sponzorstvo obuhvaća prisustvo na svim domaćim i europskim utakmicama prve momčadi koja igra u legendarnoj dvorani Gripe. Članovi Uprave SuperSporta ne kriju svoje zadovoljstvo novim sponzorstvom te vjeruju u velike sportske uspjehe koji su ispred košarkaškog kluba Split.
– KK Split je jedan od najvećih sportskih klubova u Hrvatskoj, ali i šire. Izuzetna nam je čast biti partner legendarnog kluba koji među ostalome nosi i epitet najboljeg europskog kluba 20. stoljeća te iskreno vjerujemo da će splitski Žuti u novoj sezoni nadmašiti sva očekivanja i osvojiti dugo očekivani trofej – izjavio je član Uprave SuperSporta Goran Đurić.
– SuperSport neumorno se trudi biti i ostati najveći partner hrvatskog sporta, a predanost tom cilju dokazujemo kroz sponzorstva najboljih sportskih natjecanja i kolektiva. KK Split je klub s bogatom poviješću i čvrsto sam uvjeren da će uz našu podršku ispisati nove stranice sportskih uspjeha – dodao je član Uprave SuperSporta Radim Haluza.
Direktor KK Split Dejan Žaja zahvalio se u ime je cijelog kluba na podršci i povjerenju.
– Iznimno smo ponosni što je Supersport prepoznao ono što radimo u KK Splitu. Suradnja je izuzetno kvalitetna na svim poljima djelovanja i vjerujem da će biti dugoročna te da će nam svima donijeti puno zadovoljstva. Naš način rada i
želja s kojom uvijek krećemo u sponzorstva jest da se naši partneri osjećaju ugodno, kao dio kluba, a SuperSport je baš takav, dio naše Žute obitelji.
Uz sponzorstvo KK Split, SuperSport je i naslovni sponzor Kupa Krešimir Ćosić, a čelnici SuperSporta najavili su i daljnja ulaganja u razvoj domaćeg sporta.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.