“Stotka” Splita protiv Šibenke

“Stotka” Splita protiv Šibenke

Split je s lakoćom u 20. kolu HT Premijer lige na Gripama svladao Šibenku s 100:71 (29:17, 20:11, 31.13, 20:29). Bila je to jednosmjerna utakmica praktički od prve minute, momčad Srđana Subotića bila je ozbiljna, angažirana i taj ritam Šibenka nije mogla pratiti. Prednost je rasla iz minute u minutu, na kraju treće četvrtine na semaforu je svijetlilo 80:42. Odičan je bio Lovre Runjić, koji je za 20 minuta u igri ubacio 26 poena, oduševio zakucavanjima…
– Bitno je pobjeđivati, zasluženo smo svladali Šibeniku. Meni se danas otvorilo, sada se spremamo za utakmicu protiv Cibone. Idemo dalje, od utakmice do utakmice – rekao je Runjić.
I svi ostali u redovima Splita bili su na nivou. Uostalom, kada momčad ima samo dvije pogreške na utakmici onda je jasno kakva je bila igra.
– Odradili smo vrhunsku utakmicu protiv neugodne ekipe, postavili smo se od starta kao glavni na terenu – kazao je Splitov trener Srđan Subotić.
Split: Kedžo 4, Runjić 26, Žganec 5, Vuko 10, Čampara 6, Perkušić 2, Šiško 2, Bajo 8, Kovačevič 20, Jones, Shorter 12, Barič 5.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.