Stigli rekviziti KK Splita

Stigli rekviziti KK Splita

Na dašnjoj press konferenciji  predstavljena je suradnja sa tvrtkom Cro fan shop ispred koje stoji g. Drago Ćubelić te je rekao kako je nastala suradnja sa žutima.

– Svjedoci smo povratku publike, a želja nam je da navijač može kupiti službeni artikal. Za početak smo išli s osnovnim asortimanom, ta suradnja će dalje rasti. Slušat ćemo i glas navijača. Artikli se mogu kupiti u svim Cro fan shopovima, (Marmontova, City center one, Mall of Split), a može se i naručiti preko naše web stranice, bilo za Hrvatsku, ali i za inozemstvo.

 Za sada se na njihovim prodajnim mjestima mogu kupiti kape, magneti, šalovi, majice, privjesci, šalice za kavu, a uskoru stižu i zastavice za auto, dresovi.. Više o ponudi proizvoda potražite na njihovoj web stranici www.crofanshop.com

– Kada dođe publika veći je interes medija, a kada je velik interes medija dođu i sponzori. Cro fan shop naš je novi partner, to je suradnja koja je započeta s promocijom proizvoda koji se baziraju na KK Splitu istaknuo je direktor žutih Robert Andrijić.

 

 

 

 

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.