Srđan Subotić trener kadeta

Srđan Subotić trener kadeta

Dugogodišnji Splitov kapetan Srđan Subotić, nakon odluke o prestanku karijere, i to u 37. godini života, krenuo je trenerskim putem. A gdje bi drugo nego na svojim Gripama… Popularni “Suba” ove sezone, u svom prvom trenerskom poslu, vodit će kadete Splita. Zanimljivo, Subotić je bio kapetan Splita kada je osvojena jedina titula prvaka Hrvatske, bilo je to davne 2003. godine kada su “žuti” srušili Cibonu.
– Osvojili smo trofej usred Zagreba, sjećam se nezaboravnog dočeka, već na aerodromu je bilo krcato ljudi, a malo je poznato da je u jednom trenutku nestao pehar. Nitko ga nije mogao naći, a onda mi ga je iz mase izvukao prijatelj. Došli smo do dvorane, a tek tamo je bilo nešto nezaboravno. Milijun svita na parkingu, u dvoranu nije mogla stati iglica, a igrači nisu uspjeli doći do parketa. Bilo je preopasno – pričao je Subotić o tim danima.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.