Split je nakon produžetka, s 99:94 svladao Dynamic.

Split je nakon produžetka, s 99:94 svladao Dynamic.

Split je nakon produžetka, s 99:94 svladao Dynamic.

Ivica Skelin: Zaslužena i slatka pobjeda. Pobjeđivali smo nekoliko puta, ponosan sam na momke što su na kraju pokazali karakter. Često se, kada ovako poklanjaš utakmicu, raspadneš, a mi smo u produžetku bili još i bolji. Ponosan sam na moje igrače. Lomili smo utakmicu cijelo drugo poluvrijeme. Jednom je bilo i petnaest razlike, ali oni su se vraćali. Igrali smo protiv ozbiljne momčadi. Vidjeli ste kako je pametnom igrom Ćapin utakmicu doveo u egal, omogućio Dynamicu produžetak.

Henrik Širko: Čestitam momčadi na pobjedi. Rekao sam u najavi da će biti na “nože”, svojim greškama ušli su mou produžetak, ali na kraju se vidjelo da smo bolji. Ovo se sad dogodilo, drugi put ćemo pametnije. Ovo je košarka, nemoguće stvari se znaju dogoditi. Publika se digla na noge.

Nemanja Krstić: Čestitam igračima na pobjedu. Jako je lijepo igrati u Splitu, koji je triput bio prvak Europe. Imamo probleme koji nam se ponavljaju iz utakmicu u utakmicu, posebno obrana jedan na jedan. Ako želimo igrati ozbiljnu košarku, a želimo, onda moramo popraviti igru u tim segmentima.

Oliver Popović: Apsolutno zaslužena pobjeda Splita. Ušli smo igrom slučaja u produžetak, ali ono što nam se ponavlja je kriminalno zagrađivanje protivnika na skoku, igra jedan na jedan. Imali smo i 16 izgubljenih lopti. Jako teško je dobiti Splita, svi momci znaju igrati košarku. U Splitu uvijek netko drugi preuzme odgovornost. Mi nismo večeras bili na nivou na kojem bi trebali. Sretno Splitu u daljnjem natjecanju. Ambicije Dynamica su generalno visoke, a hoćemo li to uspjeti vidjet ćemo. Ambicije su nam Final Four. I dalje ćemo se truditi da to ostvarimo, bit će teško, liga je dosta izjednačena.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.