Split dobio novoga sponzora

Split dobio novoga sponzora

Godinama je ta veza bila neraskidiva, zato nam je i veliko zadovoljstvo objaviti da su KK Split i Dalmacijavino potpisali ugovor o sponzorstvu. Dalmacijavino, odnosno brand tvrtke Pipi prezentiran je na centru naše dvorane, a sve mlađe kategorije kluba (juniori, kadeti, mlađi kadeti i dječaci) na dresovima će nositi znak Pipija.
– I KK Split i Dalmacijavino su svojevrsni simboli Grada. Stoga je ova suradnja sasvim logična, vjerujem na obostrano zadovoljstvo – kazao je prigodom potpisa ugovora predsjednik Uprave Splita Robert Andrijić, a nova direktorica marketinga Dalmacijavina Irena Lešković nadovezala se na splitske vrijednosti koje Dalmacijavino želi podržati.
– Dalmacijavino je kompanija koja je od samih početaka iznimno vezana uz Split. Pred nama su mnoge promjene, no poštivanje i podržavanje svega što je važno Splićanima, poput KK Splita, ostaje među prioritetima.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.