Službeno: Macron će naredne tri godine biti tehnički sponzor “Žutih”

Službeno: Macron će naredne tri godine biti tehnički sponzor “Žutih”

S ponosom možemo objaviti da su Macron i KK Split potpisali trogodišnji ugovor o suradnji, pa će renomirana talijanska tvrtka biti naš tehnički sponzor u tom periodu. Evo što je Macron napisao u objavi za medije: Dio europske košarkaške povijesti ulazi u ekipe pod pokroviteljstvom Macrona, međunarodnog lidera u opremanju timova. Hrvatski klub i talijanska tvrtka zapravo su formalizirali sporazum koji osigurava tehničku opskrbu za sljedeće tri godine počevši od sezone 2018/2019. KK Split je klub s bogatom trofejnom riznicom koja uključuje 6 nacionalnih titula bivše Jugoslavije, 1 prvenstvo Hrvatske, 5 kupova Jugoslavije, 5 kupova Hrvatske, 2 Kupa Radivoja Koraća, a posebno su važne tri uzastopne titule prvaka Europe u kasnim 80-im i ranim 90-im godinama prošlog stoljeća, a među svojim velikanima klub je imao igrače kalibra Dina Rađe, Tonija Kukoča, Zorana Savića i mnogih drugih.
– Drago nam je što je povijesni klub poput KK Splita izabrao Macron kao svog tehničkog partnera za sljedeće tri godine. To je klub koji je napisao važne stranice u povijesti košarke u Europi i čiji su igrači oduševili brojne poklonike košarke diljem svijeta. U ovoj priči želimo podsjetiti na tradiciju, novi izgled igrača i cijela linija proizvoda bit će posvećena obožavateljima KK Splita – rekao je Gianluca Pavanello, predsjednik Uprave Macrona.
Bolonjski ured Macrona u uskoj suradnji sa splitskim klubom proizvest će prilagođene kolekcije opreme koja će biti ekskluzivna i jedinstvene u izražavanju najboljeg od povijesti, tradicije i duha hrvatskog kluba. Macron  sve više ulazi među vodeće brandove u svijetu tehničkih sponzorstva. Za Macron, sport je sinonim za trud, znoj i volju. “Work hard. Play harder.”, slogan je koji potvrđuje da Macron ne veže samo obični ugovor s klubovima, već planira kompletnu sportsku filozofiju zajedno s momčadima, sportašima kako bi proizveo visoku kvalitetu tehničkih proizvoda.
Na Macronovu objavu biranim riječima nadovezao se direktor KK Splita Maroje Bubalo.
– Naši partneri u Macronu uvažavaju bogatu povijest i tradiciju kluba, to ih je i privuklo ovom projektu. Međutim, kao tvrtki s jasnim pogledom prema naprijed, ono što im je interesantno i ključno je naš aktualni rad i trud da se zajedničkim naporom vrati sjaj i blještavilo KK Split kao prepoznatljivog sportskog diva s ove strane Jadrana.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.