Slaven Rimac novi je trener Splita

Slaven Rimac novi je trener Splita

Slaven Rimac novi je trener Splita, ugovor s 48-godišnjim stručnjakom potpisan je na dvije sezone. Rimac iza sebe ima bogato igračko i trenersko iskustvo, a zanimljivo je da je njegov otac Matan bio trenerom Jugoplastike od 1979. do 1981. godine. Slavene, dobrodošao na Gripe!
– Sve je riješeno i potpisano, ovo što se odužilo posljednjih dana bilo je više iz nekih tehničkih razloga nego što smo se klub ili ja premišljali. Sretan sam što dolazim u Split, ovo je veliki izazov za mene nakon epizoda u Ciboni, Cedevita Olimpiji, seljenja kluba u Ljubljanu, pa onda dvije godine rada s Andreom Trinchierijem u Bayernu. Motiviran sam za samostalni rad, stižem u mladu ekipu kojoj treba dodati nositelje. Split ima puno potencijala, put koji je pred nama neće biti jednostavan. S nestrpljenjem čekam početak priprema, igrači koji su tu i koji će doći moraju znati što nas čeka, moraju biti spremni za kvalitetne treninge i kvalitetne predstave. Košarka se u vratila u Split na prilično lijep način, na velika vrata. To moramo održati i podići na još jednu stepenicu više. Iskreno se nadam da će to tako i biti – rekao je Rimac.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.