Skelin uoči Krke: Nametnut ćemo svoj intenzitet

Skelin uoči Krke: Nametnut ćemo svoj intenzitet

Na Gripe (srijeda, 19 sati) u sklopu 18. kola Druge ABA lige stiže Krka iz Novog Mesta, koja zajedno s Borcem iz Čačka ima najbolji omjer ove sezone. Trenera “žutih” Ivice Skelina proteklih dana, zbog reprezentativnih obveza, nije bilo s momčadi, ali pomoćnici Ante Marović i Ante Grgurević odradili su sve zacrtano.
– Vraćamo se ligaškom natjecanju nakon pauze, radili smo po ustaljenom programu na podizanju fizičke pripreme. Pauzu smo iskoristili i za odmor i za dizanje fizičke spreme. Nije me bilo, ali bio sam u stalnom kontaktu s pomoćnicima, odrađen je dobar posao. Sama pozicija Krke na tablici govori o kvaliteti, snažni su, moćni, pritišću na skok u napadu, imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, uvijek netko drugi iskoči. Mi ćemo morati nametnuti svoj intenzitet. U prvoj utakmici bili smo blizu pobjede. S obzirom na to da nam je dva dana poslije važna utakmica sa Šibenikom proširit ćemo rotaciju – kazao je Skelin.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.