Rimac uoči Cibone: Gladni smo trofeja

Rimac uoči Cibone: Gladni smo trofeja

Na Gripe u nedjelju od 20 sati u prvoj polufinalnoj utakmici prvenstva Hrvatske stiže Cibona. Pred “Žutima” je klasik-derbi, a to što je Cibona u nekim svojim problemima ne umanjuje značaj polufinala.
– Bez obzira na trajanje sezone i broj odigranih utakmica nema umora, sve pada u drugi plan kada krene ovaj finiš koji nosi trofej. Moramo biti maksimalno motivirani, respektirati Cibonu koja ima probleme, ali dobro se drži i želi svima pomrsiti račune – rekao je Splitov trener Slaven Rimac.
Split želi u finale, želi i do titule prvaka koju čeka od 2003. godine. Svjestan je svega toga Rimac i ne želi se opterećivati protivnikom već gleda prema svojoj momčadi.
– Okrenuti smo sebi, vjerujemo u nas, gladni smo trofeja – kazao je Rimac.
“Žuti” u završnici sezone neće biti kompletni.
– Neće biti Tonka Vuke, puknuo mu je prst na utakmici s Dubrovnikom. Takva nam je cijela sezona, ali neću o problemima. Koga nema, bez njega se mora, imamo mi kvalitetu za nadomjestiti igrače kojih nema – kaže Rimac.
Za dvoboj protiv Cibone vlada veliki interes, Gripe će u doigravanju opet biti ona nadaleko poznata tvrđava.
– Bitna nam je podrška s tribina, vjerujem da će navijači doći u što većem broju. Trebaju nam pune tribine – zaključio je Rimac.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.