Prvi dolasci na Gripe – Špaleta i Vručinić potpisali za Split

Prvi dolasci na Gripe – Špaleta i Vručinić potpisali za Split

 

Mario Špaleta i Marin Vručinić novi su igrači Splita. Njih dvojica odradili su kompletnu “papirologiju”, i stavili su potpise na ugovor sa Splitom. Špaleta će pojačati centarsku liniju momčadi Ivice Skelina, 21-godišnji Zadranin visok je 211 centimetara, a prošle sezone igrao je za Zadar. Vručinić će za sedam dana proslaviti 20. rođendan, visok je 196 centimetara, a potpis za “žute” njegov je svojevrsni povratak na Gripe.

  • – Super je osjećaj vratiti se u Split nakon dvije provedene godine u SAD-u. Na Gripama sam proveo gotovo cijeli staž u mlađim kategorijama. Puno očekujem od slijedeće sezone, ovo je za mene velika prilika, moj veliki košarkaški iskorak, nadam se da ću ispuniti očekivanja svih ljudi u klubu. Trener Skelin mi je obećao rad, rad i rad, to je baš ono što želim. Pratio sam sve što se događalo u protekloj sezoni, divno je bilo vidjeti pune Gripe, nadam se da će tako biti i u ovoj što dolazi – kazao je Vručinić.

  • Špaleta je, dok je ulazio na parket, na trenutak zastao, pogledao natpis “najbolji klub 20. stoljeća”.

  • Taj natpis sve govori o tome gdje sam stiga. Dolazak u Split je najbolja odluka za mene, procijenio sam da na Gripama mogu najviše napredovati, ozračje oko kluba je odlična. Poseban dojam ostavila mi je radna atmosfera na treningu, vjerujem da ću se uklopiti i pomoći momčadi da nastavi odličan posao koji je započet prošle sezone – rekao je Špaleta.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.