Prvaci Hrvatske!!!

Prvaci Hrvatske!!!

“Žuta” dica, igrači rođeni 2013. godine i mlađi prvaci su Hrvatske u kategoriji U-11. U finalu su na završnici u Pazinu svladali domaćina s 43:22. Do titule su igrači trenera Duje Kaliterne redom pobjeđivali Dubravu s 44:21, Čakovec s 37:10, Pazin s 34:23, Osijek 57:30, te u polufinalu Cres s 54:32. Veliko je bilo slavlje u Pazinu, uživali su Kaliterna i voditelj škole košarke Ante Grgurević, a za prvake Hrvatske igrali su Frano Vidović, Ivan Bartulović, Jakov Jerčić, Massimo Maher, Ante Slišković, Luka Ivan Šetka, Ante Ercegovac, Duje Katalinić, Nikola Radoičić, Jadran Kovačević, Jeronim Krnjača, Luka Šerić, Viktor Vuković i Andro Jakić. Najbolji igrač prvenstva je Ivan Bartulović, u natjecanju u šutu Bartulović je također bio najbolji, a Frano Vidović osvojio je natjecanje u vođenju lopte i izabran je u najbolju petorku turnira.
– Ova djeca su nešto posebno, imaju usađen košarkaški gen, nevjerojatnu ljubav i užitak je s njima provesti svaku minutu na treningu, a kamoli na utakmicama. Sretni smo zbog titule, to je samo potvrda rada i talenta, prvo mjesto nam je svima poticaj za još više treninga i rada – kazao je Kaliterna.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.