Promjena na klupi Žutih: Ante Grgurević umjesto Vladimira Anzulovića

Promjena na klupi Žutih: Ante Grgurević umjesto Vladimira Anzulovića

Vladimir Anzulović više nije trener Splita, odluku vodstva kluba potvrdio je Nadzorni odbor “Žutih”, razlaz je sporazumno dogovoren, a do kraja sezone momčad će voditi šef omladinskog pogona i dosadašnji pomoćnik prvog trenera Ante Grgurević.
– Žalimo što je došlo do prekida suradnje s Anzulovićem, koji je odradio kvalitetan posao u ovih sedam-osam mjeseci na Gripama, ali nedostajalo je i sreće, a uz razvoj mladih igrača, rezultat je jedna od stavki po kojoj se mjeri učinak. Idemo dalje, svatko svojim putem, Anzuloviću želimo sreću u nastavku karijere. Do kraja sezone momčad će voditi naš legendarni igrač Ante Grgurević, koji ima punu podršku vodstva kluba i još jednom se stavio na raspolaganje kada je to bilo potrebno KK Splitu – rekao je direktor KK Splita Edo Blažević.
Anzulović i Split se rastaju bez repova.
– Žalim što nisam dovršio započeto na Gripama, ali svjestan sam svih zamki, koje nosi trenerski posao. Vjerujem da sam ostavio kvalitetne temelje, iskreno i ja sam rezultatski očekivao više, ali niz okolnosti, u prvom redu mislim na ozljede, dovele su nas do ove situacije u kojoj smo se razišli. U svakom slučaju, dani na Gripama ostat će mi u iznimno ugodnom sjećanju, KK Splitu i mom nasljedniku želim sve najbolje u daljnjem radu. Hvala upravi, suradnicima, a najveća zahvala ide igračima, prolazili smo kroz intenzivnih osam mjeseci, bilo je kvalitetnijih i nekvalitetnijih predstava, ali nitko nam ne može oduzeti da smo izgledali i disalo kao jedan organizam – kazao je Anzulović.
Grgurević, jedan od simbola rada, reda i poštenog odnosa KK Splita u kojem je kao igrač i trener proveo više od dvadeset godina, krajem 2018. godine postao je i šefom omladinskog pogona, a sada će se okušati na klupi prve momčadi.
– Nema tu prevelikih priča, idemo raditi, prebroditi ovaj period, jednostavno sport je takav da se čest ne zna što donosi sutra. Stavio sam se na raspolaganje klubu, koji je iznad svih nas, i tako uvijek mora biti. Anzuloviću hvala na svemu što je odradio, uz mene će na klupi biti Ante Marović i Hrvoje Radanović – rekao je 43-godišnji Grgurević.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.