Predstavljen novi trener Splita; Rađa: Možemo krenuti od nule

Predstavljen novi trener Splita; Rađa: Možemo krenuti od nule

Na novom smo početku, momčad je kombinirana od iskusnih i mladih igrača i zadatak je da isprofiliramo igrače na koje ćemo se moći osloniti, kaže Ivica Skelin

Nakon devet godina rada u Belgiji i Nizozemskoj na Gripe se vratio Ivica Skelin kojem je dobrodošlicu zaželio prvi čovjek struke Dino Rađa.

– Najprije bih se zahvalio Ivici Buriću na svemu što je napravio u proteklom razdoblju, a za Skelina smo se odlučili zato što ga dobro poznamo. Ispekao je zanat u inozemstvu i u ovom je trenutku za nas najbolje rješenje. Ugovor smo potpisali do kraja godine s opcijom produženja i mogu reći da nakon dugo vremena klub prvi put može startati od nule, nema više kostura iz ormara. Igrači i zaposlenici redovito dobivaju plaće i napokon možemo početi raditi da bi se vratili na staze stare slave – rekao je Rađa.

Skelin je dodao kako ima dosta iskustva, da je bolji trener no prije 10 godina te da se vraća kući u svoj klub.

– Svima nama je veliki izazov i odgovornost biti trener u svom klubu. Na novom smo početku, momčad je kombinirana od iskusnih i mladih igrača i zadatak je da isprofiliramo igrače na koje ćemo se moći u budućnosti osloniti.

 

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.