Podravka i Taxi Cammeo novi su sponzori KK Splita

Podravka i Taxi Cammeo novi su sponzori KK Splita

S ponosom možemo objaviti da su dva nova sponzora postali dio obitelji KK Splita. Intenzivni pregovori naše uprave i marketinga s dva renomirana poduzeća urodili su plodom, i čast nam je obavijestiti vas da su novi sponzori KK Splita Podravka i Taxi Cammeo.
Koprivnička Podravka jedan je od najprepoznatljivijih hrvatskih brendova u svijetu i suradnja s najboljim košarkaškim klubom 20. stoljeća logičan je korak u poslovanju obje tvrtke. Div prehrambene industrije prepoznao je kvalitetan rad u divu hrvatske košarke i sigurni smo da će ovo vrijedno partnerstvo potrajati dugi niz godina, a da u Podravci razmišljaju na isti način govori i činjenica da ih iznos sponzorstva svrstava odmah iza Tommyja i Bobisa.
‘Kamo god ideš, mi idemo u tvom smjeru’ slogan je Taxi Cammea, vodećeg prijevoznika u Republici Hrvatskoj. Prepoznali su u Cammeu i smjer u kojem ide KK Split pa će u narednih godinu biti sponzor slavnog splitskog kluba.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.