Pobjeda “Žutih” u Vršcu, Kedžo za 14 minuta ubacio 19 poena

Pobjeda “Žutih” u Vršcu, Kedžo za 14 minuta ubacio 19 poena

Dugo putovanje u Vršac okončano je na najbolji mogući način, u 12. kolu Druge ABA lige Split je svladao Vršac sa 96:80 (23:19, 18:18, 33:19, 22:24). “Žuti” su dominirali otpočetka, u drugoj četvrtini na semaforu je svijetlilo 41:27, ali u posljednjim minuta prema odlazak na odmor Vršac je smanjio na 41:37. No, u nastavku se sve otvorilo, momčad Vladimira Anzulovića pregazila je domaćine i na kraju uvjerljivo slavila. Bila je to večer momčadi, pet igrača ubacilo je dvoznamenkasti broj poena (Kedžo 19, Veljačić 16, Marčinković i Kovačević po 13, Gabrić 12), svoj obol dali su i svi ostali. No, nepravedno bi bilo ne izdvojiti kapetanski učinak Matea Kedže, koji je za nešto više od 14 minuta provedenih na parketu ubacio 19 poena (šut za dva 9:11). Njemu uz bok bio je Mauro Veljačić (šut za tri 4:5, 6 asistencija). Nakon uvjerljive pobjede miran je bio trener “Žutih” Vladimir Anzulović.
– Premda smo još u problematičnoj situaciji zbog ozljeda malo je lakše, jer su se vratili neki igrači. Presudilo je što smo neke otvorene situacije pogađali i mirno priveli utakmicu kraju, koja je negdje do 25. minute mogla otići u drugom pravcu – kazao je Anzulović.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.