Pobjeda Splita nakon tri produžetka

Pobjeda Splita nakon tri produžetka

Tri produžetka na Gripama, drama je u 6. kolu Druge ABA lige u dvoboju Split – Bosna Royal pripala “žutima” (107:106).
Ivica Skelin: Čestitam svim igračima, i jedne i druge momčadi. Bilo je teško sve to voditi s klupe, bilo je puno tenzija i emocija. Nekoliko puta mogli smo završiti utakmicu, ali nam je sreća okrenula leđa. No ne treba se vaditi samo na sreću. Morali smo u nekim situacijama biti pametniji. Pobijedilo je srce. Filipović se žalio na udarac u glavu, počelo mu se vrtjeti u glavi, a Kedžo je osjetio list. Zato njih dvojica nisu igrala u finišu. Vidjelo se u početku da su oni bili malo usporeni, što je vjerojatno rezultat putovanja i utakmica, ali kad utakmica krene i zagriješ se, onda neke stvari probiješ i više ne osjećaš. Promašili smo puno zicera i kontri, na tome moramo raditi. Kad dođemo na nivo koji je veći od hrvatske lige onda su naše slabosti vidljive.

Aleksandar Damjanović: Zaslužena pobjeda Splita. Većim dijelom utakmice bili su bolji. Mi smo bili usporeni, pogotovo na početku. To su posljedice iz ranijih susreta i putovanja koja su se nagomilala. Ponosan sam i čestitam momcima na zalaganju i borbenosti.

Miroslav Pašajlić: Presudila je njihova borbenost. U zadnjem produžetku bili su čistije glave. Čestitam im na fer i korektnoj borbi. Bilo je baš do posljednje kapi znoja.

Filip Najev: Uspjeli smo izvući pobjedu uz puno grešaka. Izvukla nas je borbenost, na što možemo biti ponosni. Promašili smo puno zicera, ali smo to kompenzirali borbenošću. Hvala publici što nam je dala dodatni impuls na kraju.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.