OTP banka i KK Split produžili sponozorski ugovor

OTP banka i KK Split produžili sponozorski ugovor

Tek što je spušten zastor na seniorsku sezonu na Gripama su već krenuli s pripremama za novu u kojoj se očekuje još jedan iskorak u svim klupskim segmentima. Potpisan je prvi sponzorski ugovor, u Žutom salonu vjernost KK Splitu produžila je OTP banka, dugogodišnji sponzor kluba, koja na Gripama ima obiteljski status.
– To nije floskula i fraza, već je stvarno tako, mi i jesmo dio vaše obitelji. Nastavljamo dugogodišnju suradnju, s tim da smo prepoznali proces u KK Splitu, koji je zasnovan na stabilnim osnovama, ovdje se gradi bolja budućnost i mi moramo biti dio te priče. Drago nam je da smo tu, veselimo se novoj sezoni i još većim uspjesima KK Splita – kazao je član uprave OTP banke Zvonimir Akrap.
Na njegove riječi nadovezao se predsjednik uprave KK Splita Edo Blažević.
– OTP banka je naš dugogodišnji partner i prijatelj, ona je prepoznala i podržala naš put, a to je proces koji donosi veće vrijednosti i sportski rezultat u što svi vjerujemo – rekao je Blažević.
Ugovor je sukladno poslovnoj politici OTP banke potpisan na godinu dana, visina iznosa ostala je u domeni poslovne tajne, a ono što se zna je da OTP banka spada u red najvećih sponzora KK Splita.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.