Osijek slomljen u produžetku

Osijek slomljen u produžetku

Nakon produžetka Split je u 5. kolu Hrvatski Telekom Premijer lige sa 100:91 (24:24, 11:18, 20:20, 23:16, 22:13) svladao Vrijednosnice Osijek. Bila je to prava drama u kojoj su “žuti” lovili minus 14 (39:53) i na kraju došli u situaciju šuta za pobjedu u regularnom vremenu (Jukićeva lopta odbila se od obruča). U produžecima je dominirao Domagoj Kanaet i riješio pitanje pobjednika.
– A bilo je tako danas. Nakon onih promašenih pet-šest šuteva rekao sam sebi “kvragu sve, idem probati još dva” i ušla su. Nedostajalo nam je agresivnosti u obrani, pokažemo je desetak, petnaest minuta, a takvi bi trebali biti cijelu utakmicu – kazao je Splitov junak Kanaet.
Ivica Skelin, trener “žutih” znao je da će biti teško s Osijekom.
– Pričao sam sa stožerom, svaku utakmicu s Osijekom bilo nam je teško, u prvenstvu smo prošle sezone stizali minus 15, sada ovo. Vodili su 39 minuta, mi smo poravnali u posljednjoj minuti. Idemo dalje, pokušavamo, možda nam i treba jedna ovakva pobjeda – rekao je Skelin.
Ponajbolji u redovima Osijek bio je Bruno Markulin, nekadašnji igrač Splita, koji je ubacio sedam trica.
– Ha, ha… Petnaest godina šutiram na ove koševe, valjda ih znam. Šteta ove utakmice, imali smo sve u svojim rukama, ali danas je sreća bila na žutoj strani – kaže Markulin, a na njegove riječi nadovezao se trener Vladimir Krstić, koji je pogledao u statistiku i kada je vidio devet promašenih slobodnih bacanja i 21 izgubljenu loptu sve mu je bilo jasno.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.