Novi sponzor na Gripama – Splitska banka je dio “žute” obitelji

Novi sponzor na Gripama – Splitska banka je dio “žute” obitelji

U Žutom salonu na Gripama svečan je potpisan sponzorski ugovor između Splitske banke i KK Splita. U ime Splitske banke ugovor je potpisao predsjednik Uprave Slaven Celića, a u ime “žutih” potpisnik je predsjednik Nadzornog odbora Domagoj Maroević.
– Kao što znate, Splitska banka je od svibnja prošle godine članica OTP Grupe. Novi vlasnik prepoznaje važnost KK Split kao jednog od najstarijih i najuspješnijih sportskih kolektiva. Naravno da želimo biti sudionik kulturnog i sportskog života grada Splita. Ovo je zapravo samo unaprjeđenje suradnje koju smo već imali s klubom i nadam se da neće sve ostati samo na ovom ugovoru o sponzorstvu – rekao je Celić, u čijem je društvu bio i Zvonimir Akrap, član Uprave Splitske banke.
Predsjednik NO Splita Domagoj Maroević zahvalio se Splitskoj banci.
– Poslije Tommyja Splitska banka je ovim ugovorom postala drugi najveći sponzor KK Split. Nadam se da ćemo opravdati njihovo ulaganje – kazao je Maroević.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.