Mlađe kategorije: Dječaci uvjerljivi prvaci Dalmacije

Mlađe kategorije: Dječaci uvjerljivi prvaci Dalmacije

Dječaci U-11 (2013. i mlađi), pod vodstvom Duje Kaliterne, osvojili su uvjerljivo prvo mjesto na poluzavršnici prvenstva Hrvatske – regija jug i plasirali se na završnicu. Svladali su Alkar s 90:11, pa ŠK Dražen Petrović sa 71:18, Dubrovnik s 49:31, a u finalu su bili uvjerljivi protiv Zadra sa 67:33. Za prvake Dalmacije igrali su Frano Vidović, Ivan Bartulović, Jakov Jerčić, Ante Slišković, Massimo Maher, Luka Ivan Šetka, Ante Ercegovac, Duje Katalinić, Nikola Radoičić, Jadran Kovačević, Jeronim Krnjaca, Luka Šerić, Viktor Vuković i Andro Jakić.
Kadeti Luke Škeve u Jedinstvenoj ligi u Zagrebu su odigrali odličnu utakmicu i svladali Cedevitu Junior sa 73:66. Juniori su u ligi Dalmacije zaključili natjecanje s dvije pobjede protiv Šibenke (66:88 i 79:60) i kao broj 2 plasirali se na poluzavršnicu prvenstva Hrvatske.
U Županijskoj ligi mlađih kadeta, u međusobnom dvoboju Split 1 je svladao Split 2 sa 60:51, a Split 2 je u zaostalom oku svladao Trogir s 83:48.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.