Mario Špaleta: Idemo Primorskoj uzvratiti za poraz na Gripama

Mario Špaleta: Idemo Primorskoj uzvratiti za poraz na Gripama

Split u 16. kolu Druge ABA lige gostuje kod prvoplasirane Primorske Sixt. Utakmica se igra u srijedu u Kopru, u Areni Bonifika, s početkom u 18 sati.
– Igramo kod prve momčadi lige, vidjeli smo i na Gripama njihovu snagu, a sada imaju i novog igrača, slovenskog reprezentativca Matica Rebeca, jači su nego u prvoj utakmici kada smo igrali s njima. Mi moramo gledati našu igru, do sada smo na gostovanjima pokazivali dva lica, ili smo bili jako blizu ili gubili velikom razlikom. Ovaj prvi scenarij moramo ponoviti. Za pobijediti u ligi koja je izrazito domaćinska, treba imati igru i puno više samopouzdanja i mirnoće u ključnim trenucima – rekao je Splitov trener Ivica Skelin.
Na njegove riječi nadovezao se Mario Špaleta.
– Primorska nas je jedina dobila na našem terenu. Idemo vratiti tu pobjedu. Dosta smo utakmica na gostovanjima nesretno izgubili, očito je da moramo pružiti još više, dati više energije i borbenosti nego do sada – kazao je Špaleta.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.