Mali “Žuti” su prvaci Hrvatske U-12

Mali “Žuti” su prvaci Hrvatske U-12

Večeras je naša fešta odjekivalo je u zagrebačkoj Dubravi, mali “Žuti” su prvaci Hrvatske, u finalu otvorenog prvenstva Hrvatske (U-12) momčad Ante Grgurevića i Duje Kaliterne svladala je Kastav s 38:34. U polufinalu Split je bio bolji od Šibenke s 36:28, a Kastav od Zadra. Za Split su igrali Andro Jakić, Roko Ratković, Jakov Jerčić, Ivan Bartulović, Nikola Radoičić, Luka Boras, Gabriel Gatto Da Fonseca, Luka Matijević, Massimo Maher, Frane Grgurević, Frano Vidović, Roko Marin, Marko Bazina i Ante Slišković. Frane Grgurević izabran je za najboljeg igrača prvenstva, a zajedno s njim u najboljoj petorci prvenstva je Luka Matijević. Bravo dico!
– Imamo odličnu generaciju, ova titula je samo potvrda koliko su ova djeca dobra, koliko rade i treniraju. Puno truda je uloženo u ovu priču, koja je počela prije šest godina. Naši rezultati u najmlađim kategorijama su istinsko ogledalo onog što svaki dan radimo na Gripama. Hvala ovoj djeci, oni su sve ovo iznijeli, hvala navijačima, koji su nas pratili iz utakmice u utakmicu i davali podršku kada je bilo najteže, hvala roditeljima koji su nam uvijek na raspolaganju i ne bune se kada se trening oduži, a to je često. I hvala vodstvu kluba koje nas maksimalno podržava – rekao je Grgurević.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.