Majstorica protiv Cedevite, Dom sportova bit će u žutom

Majstorica protiv Cedevite, Dom sportova bit će u žutom

Miran i staložen kao i uvijek je Ivica Skelin, Splitov trener. Pred “Žutima” je utakmica sezone, majstorica protiv Cedevite za ulazak u finale HT Premijer lige. Bit će zanimljivo sutra u 20 sati u Domu sportova, Split je u ove dvije utakmice pokazao da se može nositi s Cedevitom
– Ovo je za nas utakmica sezone, bilo bi glupo reći da nemamo što izgubiti. Cedevita je, naravno, favorit, a na nama je da u Zagrebu budemo koncentrirani na svoju izvedbu i pružimo najbolju partiju sezone. Utakmica će ovisiti o intenzitetu, obje ekipa iza sebe imaju veliki broj utakmica, ovo će nama biti 52 utakmica u sezoni. Što se tiče momčadi, imali smo malih problema sa Scottom, u momčad se nakon osam i pol tjedana vraća Jukić, nadam se da će Kalajžić biti spremniji nego u onoj splitskoj utakmici – kazao je Skelin.
Majstorica bi trebala ponuditi ono najbolje od jednih i drugih.
– Bilo bi normalno Cedevita osvoji titulu ako bi se mjerila pojedinačna kvaliteta, oni će sigurno biti drugačiji nego u ove dvije prve utakmice. Naš cilj je da se držimo što je duže moguće u egalu, tada će pritisak ići na drugu stranu. Igrat ćemo na mali broj poena, na 70-75 poena. Za to moramo smanjiti broj naših pogrešaka u napadu. Ako uspijemo u tome imat ćemo šansu – rekao je Skelin.
Inače, Split će u Zagrebu imati veliku podršku navijača, s Gripa u subotu u 13 sati kreće Žuti bus, a očekuje se velik broj zagrebačkih studenata na utakmici. Kako stvari stoje, Dom sportova će se žutiti…

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.