Luković: Gripe su naša kuća i trebamo ih braniti po cijenu života i smrti

Luković: Gripe su naša kuća i trebamo ih braniti po cijenu života i smrti

Novi izazov je pred “Žutima”, na Gripe u 4. kolu ABA lige (subota, 19 sati, Arenasport) stiže Igokea.
– Igokea je fizički jaka momčad, izuzetno pokretljiva s individualnom kvalitetom. Ne smijemo dopustiti dominiranje fizičke snage, igraju na mali broj poena. Čeka nas zahtjevan zadatak, naša očekivanja su uvijek ista, da se prikažemo u što boljem svjetlu, a o rezultatu je teško govoriti. Ono što znamo, Ilija Đoković još uvijek nije spreman, neće igrati, a vidjet ćemo hoće li moći Mateo Kedžo – rekao je Splitov trener Ivica Skelin.
Momčad je izuzetno motivirana, u redovima Splita vlada odlično raspoloženje o čemu svjedoči izjava Marka Lukovića.
– Igokea spada među pet najboljih ekipa u ligi, ali mi idemo na pobjedu, kao i u svakoj utakmici. Svjesni smo tko nam je rival, ali ovo je naš dom, naša kuća i trebamo je braniti, što se kaže, po cijenu života i smrti. Svi moramo biti svjesni da nam ova utakmica može biti prekretnica u sezoni, jer u ovoj i narednim utakmicama moramo pokazati tko je košarkaški klub Split. Ne kažem da svaku utakmicu moramo pobijediti, ABA liga je izuzetno teška, ali volio bih da pokažemo karakter i da svi znaju da ne mogu doći u našu kući i igrati se s nama – rekao je Luković

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.