Kalajžić: Želimo uzvratiti za poraz u Vršcu

Kalajžić: Želimo uzvratiti za poraz u Vršcu

U posljednjem kolu Druge ABA lige na Gripe u srijedu (20.30) stiže Vršac.
– Vršac je ekipa s vrha, ima puno kvalitetnih pojedinaca, ima široku klupu, to je grupa od desetak igrača od kojih svi mogu napraviti iskorak u utakmici. Fizički su dominantni, kvalitetni u ofenzivnom skoku. Vraćaju nam se Marčinković i Kalajžić, koji nisu igrali u Sinju protiv Alkara. Situacija na terenu će diktirati puno toga, proširit ćemo rotaciju – rekao je trener Splita Ivica Skelin.
Za razliku od utakmice u Sinju protiv Alkara trener “žutih” na raspolaganju će imati Pavla Marčinkovića i Matu Kalajžića, koji su pod kaznom HKS-a za igranje u HT Premijer ligi.
– Teško je gledati utakmicu s tribina, znaš da ne možeš pomoći momčadi. Kaznu je nepotrebno komentirati, svi su sve vidjeli na snimci – kaže Kalajžić.
Protiv Vršca će imati punu minutažu.
– Ovo nam je zadnja utakmica u Drugoj ABA ligi, trebamo ići na pobjedu zbog navijača i nas. Sama utakmica nema imperativa, ali želimo uzvratiti za onaj poraz u Vršcu – kazao je Kalajžić.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.