Kadeti ubacili 100 poena Koprivnici

Kadeti ubacili 100 poena Koprivnici

U unaprijed odigranom dvoboju 11. kola Jedinstvene kadetske lige Split je na Gripama s lakoćom svladao Koprivnicu sa 100:37 (30:5, 17:7, 29:10, 24:15). Od prvih trenutaka utakmice bilo je jasno da će “Žuti” s lakoćom do pobjede. Već nakon šest minuta igre ozlijedio se najviši igrač gostiju Luka Kuzmić, koji je morao na šivanje na hitnu pomoć, a cijelo vrijeme pri ruci su mu bili domaćini. Na parketu su dominirali domaćini, prvi strijelac bio je Antonio Šantić s 18 poena, odmah od njega bio je Tonči Lisica sa 16 poena.
– U svim elementima bili smo kvalitetniji, lijepo je bilo vidjeti da su igrači iz obje ekipe dali sve od sebe. Svi moji igrači su opravdali očekivanja, iskoristili prigodu, a Koprivnici želim sreću u daljnjem tijeku natjecanja – rekao je Splitov trener Srđan Subotić.
Za “Žute” su igrali Bulić 9, Pekas 9, Kohout, Šantić 18, Lisica 16, Tomić 10, Alfirević 4, Perkušić 15, Prug 10, Botica 2, Štambuk 5, Bošnjak 2.
Kod gostiju jedini, koji je uspio ostvariti dvoznamenkasti učinak bio je Adi Stajku, postigao je 10 poena.
– Razlika u kvaliteti je očita, dogodila nam se i nezgoda s Kuzmićem, našim najvišim igračem, na kojeg nismo mogli računati do kraja dvoboja. Nismo navikli na tako čvrste utakmice, tome se prilagođavamo, a naše šanse ćemo tražiti protiv ekipa, koje su na nižem nivou. Ono što je bitno za nas je da vjerujem kako ćemo iz utakmice biti sve bolji – kazao je trener Koprivnice Izet Čaldarević.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.