Nastavljena suradnja Groupama Osiguranja i “Žutih”

Nastavljena suradnja Groupama Osiguranja i “Žutih”

Uoči utakmice “Žutih” protiv Borca iz Čačka (Gripe, petak 18, sati) predstavljen je nastavak suradnje s Groupama Osiguranjem, tvrtkom koja je od ove sezone na prednjoj strani dresova KK Splita.
– Protekla je godina koja je bila jako uspješna. Hvala vodstvu kluba. Pripremili smo jako dobar program za novi iskorak. Podupiremo mlade generacije. Znamo da Split ima oko 500 djece u klubu. Igra se i Žuta liga u kojoj se razvijaju talenti koji će vratiti hrvatsku košarku tamo gdje joj je mjesto. Ovo je, vjerujem, tek druga godina od mnogih u kojima ćemo surađivati. Pomoći ćemo klubu s logističkim stvarima, tako da se oni mogu fokusirati samo na rezultate – rekao je predsjednik uprave Groupame Sanel Volarić.
Direktor Splita Dejan Žaja nije skrivao zadovoljstvo što je odnos s Groupama Osiguranjem nadišao poslovnu suradnju već je ugledna kuća u pravom smislu postala dio žute obitelji.
– Proširili smo odnos s Groupama osiguranjem. Radi se o partnerskom odnosu, a pripremili smo niz projekata kako bismo košarku približili djeci. Drugi prepoznaju naš trud i zalaganje. Važno nam je što će Groupama biti sponzor Žute lige. Potrebna nam je partnerska ruka, a to smo pronašli u Groupami. Veselim se daljnjoj suradnji i vjerujem da ćemo i u sportskom segmentu napraviti iskorak – kazao je Žaja.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.