Grgurević uoči Bosca: Vidim prostora za napredak i na tome ću težiti

Grgurević uoči Bosca: Vidim prostora za napredak i na tome ću težiti

Za novog trenera “Žutih” Antu Grgurevića stiže nova utakmica, u dvoboju 16. kola HT Premijer lige na Gripama (subota, 19 sati) će gostovati Bosco.
– Utakmica nam je bitna, uostalom kao i svaka. Fokus je više na nas, nego na protivnika. Osobno vidim prostora za napredak u nekim stvarima, na tome ću težiti. To što je Bosco posljednji ne smije nas opterećivati. Imaju par igrača koji znaju igrati košarku – rekao je Grgurević.
Protiv Zrinjskog u srijedu Split je bio bez Pavla Marčinkovića i Mate Kalajžića.
– Njihovo pravo stanje vidjet ćemo tek na posljednjem treningu uoči utakmice. Nadam se da će Marčinković i Kalajžić odraditi trening – kaže Grgurević.
Iza “Žutih” je razdoblje u kojem je bilo nesretnih poraza. Grgurević bi na klupi trebao donijeti mirnoću. S tim da Splitov trener ne smatra da su minimalni porazi nesreća.
– Puno je toga utjecalo, ali ne bi rekao da je to nesreća. Ako si pustio nekoga da šutira to je stvar sposobnosti, želje i koncentracije. Na tome treba raditi. Svaka momčad unutar jedne sezone ima oscilacija. Ovi igrači imaju određenu kvalitetu koju trebaju pokazati. Često je problem i manjak samopouzdanja. Poraz je dio sporta, i ako se puno na njega osvrćeš znači da nisi za vrhunski sport – zaključio je Grgurević.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.