Gorica preko “Žutih” u polufinalu Kupa Hrvatske Krešimir Ćosić

Gorica preko “Žutih” u polufinalu Kupa Hrvatske Krešimir Ćosić

Split je ostao bez dvoboja s Cedevitom u polufinalu Kupa Hrvatske Krešimir Ćosić što se od 13. do 16. veljače igra na Gripama. U dvoboju četvrtfinala Gorica je sa 71:63 (21:25, 21:11, 14:9, 18:15) svladala Split, koji nikako nije uspijevao pronaći šutersku formu. Mateo Kedžo ostao je na tri poena, baš kao i Pavle Marčinković, “tricaški” dan nije imao ni Tomislav Gabrić. Jedini, koji je prikazao nešto više, bio je Mauro Veljačić s 20 poena, 4 skoka i 5 asistencija, ali to je bilo premalo za pobjedu nad kompaktnom momčadi Gorice.
– Čestitam kolegi Josipu Sesaru i njegovoj Gorici na zasluženoj pobjedi. Očekivali smo tešku utakmicu, a nije lako igrati kad imaš ovako loš šuterski dan. Teško je onda pričati o nekakvoj obrani – rekao je Splitov trener Vladimir Anzulović.
Na parket je morao i Pavle Marčinković, koji se još nije do kraja oporavio od loma prsta.
– Nije bilo predviđeno da igra ovoliko, ali zbog tri glupa Kalajžićeva faula sam morao nešto drugo pokušati. Plan je bio da igramo s Veljačićem i Kalajžićem kao bekovskim parom, ali to iz navedenih razloga nismo mogli. Pavle je igrao sa slomljenim prstom, svaki njegov šut bio je uz veliku bol i nemam mu što predbaciti – kazao je Anzulović.
Splitov trener osvrnuo se i na nezadovoljstvo tribina.
– Tribine su skandirale s pravom, porazi se skupo plaćaju, navijači imaju svako pravo komentirati i žao mi je da danas nismo pružili bolju predstavu – rekao je Anzulović.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.