Filipović uoči Zaboka: Jakim ritmom do pobjede

Filipović uoči Zaboka: Jakim ritmom do pobjede

U dvoboju 23. kola HT Premijer lige Split će u subotu u 19 sati ugostiti Zabok. “Žuti” su i dalje bez niza igrača, u kadru prve ekipe nema Kedže, Jukića, Marčinkovića, Kanaeta, Omrčena i Rančića.
– Zabok igra dobro u drugom dijelu sezone, s Cedevitom je u kupu pokazao koliko je opasan. Moramo nametnuti jaki ritam, dati sve od sebe i upisati pobjedu. U Zaboku je bila nezgodna utakmica, vodili su gotovo cijelim tijekom dvoboja. Ne očekujem laganu utakmicu. Ozljede? Imamo dosta izostanaka, ali i da smo kompletni ne bi ovo bila laka utakmica – rekao je Splitov organizator igre Goran Filipović.
Pomoćni trener Ante Grgurević vjeruje u pobjedu Splita.
– Optimistični smo, prihvatili smo realnost, gledamo naprijed, nemamo vremena ni želje, mislimo na svaku iduću utakmicu. Smanjene smo rotacije, koncentrirani smo na Zabok. Dobro ih poznajemo, pripremili smo se na njihovu igru u napadu, lopta im dobro ide. Bitno je kako ući u utakmicu, na tome radimo cijelu sezonu. Ovaj tjedan bilo je “borbe” s ozljedama, trenažni proces bio je tome prilagođen, ali nema kukanja. Igrat će svi zdravi, moramo pronaći način utakmicu pobijediti – kazao je Grgurević.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.