Dominik Mavra novi je igrač Splita

Dominik Mavra novi je igrač Splita

Nakon što su novi igrači Splita postali Mate Kalajžić i Nikola Đogo, a ugovore produžili Shannon Shorter, Josip Jukić i Tonko Vuko, potpis na ugovor sa “Žutima” stavio je i Dominik Mavra. Reprezentativac Hrvatske, 28-godišnji razigravač i dugogodišnji kapetan Zadra seniorsku karijeru započeo je u Zagrebu, a nosio je dres tri najveća hrvatska kluba – Splita, Zadra i Cibone. Lider na terenu, ima iskustvo igranja u inozemstvu i najjačim europskim ligama, pa je tako branio boje litavskog Lietkabelisa, te španjolskog Joventuta. Nastupao je također u dresu makedonskih MZT-a i Karpoš Sokola, slovenske Krke i poljske Dabrowe. Žuti dres je već nosio u sezoni 2012/2013, a u srpnju je postao i splitski zet.

– Drago mi je što sam tu. Suba i Teo su pokazali veliku želju da dođem, svidjelo mi se što žele u ovoj sezoni i to je presudilo na kraju. Nadam se da ćemo imati kvalitetnu sezonu i ostvariti sve ciljeve koji su pred nama – rekao je Mavra

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.