Bajo: Sve ćemo učiniti da pobijedimo Budućnost

Bajo: Sve ćemo učiniti da pobijedimo Budućnost

Kreće drugi krug ABA lige, u 14. kolu na Gripe stiže Budućnost Voli (subota, 19 sati, Arenasport 1), koja u dosadašnjem dijelu sezone ima tek jedan poraz. Za “Žute” će nakon šesnaest godina zaigrati Roko Ukić, koji se momčadi priključio početkom tjedna.
– Stiže nam vodeća momčad ABA lige, koja ima samo jedan poraz. Budućnost igra odličnu obranu, ima najviše postignutih poena iz osvojenih lopti u obrani. Karakterizira ih i sjajna podjela uloga u napadu, u svakom trenutku se sve zna u njihovoj igri. Imaju dva dirigenta igre, Cobbsa i Ivanovića koji rade višak, Nikolić i Šehović su u stanju pogoditi veliki broj šuteva, imaju odlične individualce poput Ejima i Della Vallea. Prema tome, sa svake pozicije prijeti opasnost. Bit će izuzetno teškom, moramo podignuti igru na viši nivo, pratiti njihov ritam. U obrani moramo manje griješiti i igrati u što većem intenzitetu – rekao je Splitov trener Ivica Skelin.
“Žuti” su željni dobrog rezultata, ali svjesni snage Budućnosti. No, svlačionica poručuje da će dati sve od sebe što je prvi preduvjet za ono što Gripama žele.
– Svjesni smo kvalitete Budućnosti, koja je ponajbolja momčad lige, gosti su favoriti, ali u ovakvim utakmicama možemo samo dobiti. Osnovno je da na parketu damo sve od sebe, odigramo na svom maksimumu i tada možemo biti mirni. Naravno, sve ćemo učiniti da pobijedimo – kazao je Darko Bajo.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.