Anzulović uoči Sutjeske: Dobitna kombinacija je srce na parket i pamet u glavu

Anzulović uoči Sutjeske: Dobitna kombinacija je srce na parket i pamet u glavu

Na Gripe (srijeda, 19 sati) stiže Sutjeska iz Nikšića, bit će to zanimljiv dvoboj 15. kola Druge ABA lige u kojem “Žuti” dočekuju jednog od direktnih rivala za plasman među prve četiri ekipa, koje idu u doigravanje. Trener Vladimir Anzulović svjestan je svih zamki koje nosi dvoboj s Nikšićanima.
– Nakon dva poraza koja su nam dosta teško pala, u kojima smo bili u prilici dobiti obje utakmice, posebno ovu u Rogaškoj, dočekujemo Sutjesku i nemamo pravo na korak nazad. Sretni smo što je Jamel Morris tjedan dana s nama u procesu, bit će nam pojačanje za težak raspored, koji nam slijedi nakon ove utakmice. Sigurno će mu trebati neko vrijeme da uđe u formu, ali već u Rogaškoj pokazao je znakove da će se vratiti u pravo stanje i ranije od očekivanog – rekao je Anzulović.
Sutjeska je ambiciozna momčad, koja također želi među prve četiri.
– Vratio im se Djitte koji je veliko tijelo u reketu. Iskusna su ekipa koja je imala visoke ambicije prije početka sezone i sigurno neće doći s bijelom zastavom. Uvjeren sam u ono što vidim na treningu, to me ispunjava optimizmom. Zadovoljan sam kako ekipa trenira – kaže Anzulović, koji još nije siguran hoće li moći računati na Matea Kedžu.
– Ima probleme s leđima, do posljednjeg trenutak nećemo znati hoće li igrati. I s njim, i bez njega, nemamo izbora. Srce na parket, pamet u glavu, to je dobitna kombinacija – dodao je Splitov trener.
Svlačionica je svjesna očekivanja.
– Ne želim stavljati nikakav pritisak na igrače, oni su svjesni toga, nisu pali s Marsa. Ako ispoštujemo ono što dogovaramo, bit će sve dobro – kazao je Anzulović.
Nije strateg “Žutih” propustio pozvati vjerne navijače.
– Uvijek zovemo publiku, ali najbolji poziv ćemo im poslati ako nam se ne dogode stvari poput onih na utakmici s Dynamicom da nas nadjačaju fizički. Moramo ući u kost, to je najbolja pozivnica i konekcija sa splitskom publikom, koja će to prepoznati – rekao je Anzulović.
Splitov trener, zajedno s vodstvom kluba, analizirao je urađeno u dosadašnjem dijelu sezone.
– Da imamo dvije pobjede više bili bi svi sretni. Normalno da svi težimo nečem boljem. Dogovorili smo da nemamo što drugo nego izdržati na putu kojim smo krenuli i nadati se da ćemo imati više zdravlja u drugom dijelu sezone – zaključio je Anzulović.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.