Anzulović: Protiv Primorske moramo igrati sa srcem

Anzulović: Protiv Primorske moramo igrati sa srcem

Najuvjerljivija momčad lige, Sixt Primorska iz Kopra stiže na Gripe u sklopu 19. kolu Druge ABA lige. Dvoboj je na rasporedu u srijedu s početkom u 19 sati, a trener Splita Vladimir Anzulović ima nove probleme. U odnosu na početak sezone već odavno nema Morrisa, Kovačevića, Omrčena i Gizdavčića, prije par dana Pavle Marčinković zaradio je lom prsta, a u utorak ujutro Mauro Veljačić se probudio s temperaturom.
– Marčinković će biti van stroja tri-četiri tjedna, barem tako sada izgleda, a Veljačić ima temperaturu 39 stupnjeva i tek ćemo vidjeti što je s njim – kazao je Anzulović.
Bez obzira na snagu Primorske nije Anzulović kukao nad sudbinom koja ga je zatekla.
– Primorsku je prvi favorit ovogodišnje lige. Bili smo dosta blizu u prvoj utakmici, imali napad za vodstvo dvije minute prije kraja. Moramo igrati sa srcem, ako je moguća uključiti malo glavu i pokušati obraniti naš koš kolektivno i individualno na najbolji mogući način. Imaju dvanaest igrača u rotaciji, njihova snaga je kolektiv. Jurica Golemac je to dobro posložio, nema iskakanja. Ako bi nekoga izdvojio to bi bila visoka linija s Kuridžom, Čakarunom i Marinkovićem – rekao je Anzulović.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.