Gabrić: Idemo nastaviti s pobjedama u domaćoj ligi

Gabrić: Idemo nastaviti s pobjedama u domaćoj ligi

U srijedu su ručali u Splitu, u četvrtak u Skoplju, odigrali tešku utakmicu protiv MZT-a, a petak je ponudio ručak u Zagrebu… Takav je ritam košarkaša Splita, koje u subotu u 18 sati (dvorana Trnsko) čeka dvoboj 5. kola HT Premijer lige protiv Bosca. Trener “Žutih” Vladimir Anzulović nikada nije bio od onih, koji kukaju, u Skoplju je bio bez četiri igrača (Morris, Veljačić, Jukić i Omrčen), tako će biti i u dvoboju protiv Bosca. Svjestan je Anzulović da njegovu momčad čeka čvrst i žestok rival, ali vjeruje u svoju momčad.
– Bila je baš teška utakmica u Skoplju, težak put, ali mi smo profesionalci, moramo dati sve od sebe. Bosco je pojačan novopridošlim Koraćem, tražit će iznenađenje, a mi smo tu da to pokušamo spriječiti – kazao je Anzulović.
Tomislav Gabrić jedan je od onih, koji je stalno na raspolaganju Anzuloviću, drniškog Sokola ozljede su za sada, srećom, zaobišle.
– Nećemo se okretati prema natrag, Skoplje je iza nas, a Bosco je naša realnost. Moramo sve napraviti da nastavimo s pobjedama u domaćoj ligi – kaže Gabrić.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.