Filipović uoči Šibenika: Bit će teško i zanimljivo, ali vjerujemo u sebe

Filipović uoči Šibenika: Bit će teško i zanimljivo, ali vjerujemo u sebe

Doigravanje HT Premijer lige ide dalje, u subotu u 19 sati na Baldekinu Split u drugoj utakmici četvrtfinala gostuje kod Šibenika. “Žuti” vode 1:0, u srijedu su slavili na Gripama.
– Doigravanje je, svatko daje i više od maksimuma, igra Šibenik doma, očekujemo da su još agresivniji. Ishod je nezahvalno prognozirati, tri puta smo igrali ove sezone, dobro se poznajemo. Probat ćemo korigirati neke stvari iz prve utakmice. Obrana je važan temelj njihove igre. Očekujem još bolji Šibenik, to nam je izazov. Veliki broj utakmica imamo u nogama, spremni smo na sve kombinacije. Jako je bitno kako ćemo otvoriti utakmicu, to nas prati cijelu sezonu. Ako uđemo u dobar ritam možemo igrati sa svakim – kazao je Splitov pomoćni trener Ante Grgurević.
Slično viđenje dvoboja u Šibeniku dao je i Goran Filipović.
– Očekujem zanimljivu i tešku utakmicu, ovdje su nas namučili, ali vjerujemo u sebe. Neće nam biti ništa lakše, jer vodimo 1:0. Dobro su posloženi. Što se nas tiče, bitno je produžiti periode dobre igre, sigurno je da nas čeka zanimljivih 40 minuta. Šibenik će bolje igrati nego na Gripama. Oni cijele sezone dobru podršku imaju, publika će im davati 10-15 posto više, ali navikli smo igrati u takvoj atmosferi. Moramo gledati sebe, ne njih – kazao je Filipović.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.