Žute dočekuju Maligani sutra u 17 sati u Sinju.

Žute dočekuju Maligani sutra u 17 sati u Sinju.

Nakon dvije velike pobjede protiv Cedevite i Jollyja, košarkaški Splita svoj pohod nastavljaju u Sinju gdje će sutra od 17 sati odmjeriti snage s Alkarom.

– Pred nama je vrlo zanimljiva utakmica koja uvijek nosi posebne emocije. Neće nam biti lako, ne smijemo se zavaravati, i ovdje u Splitu smo gubili prvo poluvrijeme, da bi tek u nastavku preokrenuli rezultat. Čeka nas odlična atmosfera, prava košarkaška i sigurno će biti neizvjesno – kazao je trener “žutih” Ivica Skelin

Utakmicu je najavio i Domagoj Kanaet koji je na Gripe stigao upravo iz redova Alkara.

– Uzbuđenje će biti ogromno za mene jer ponovo igram kući, međutim nastojat ćemo nastaviti s dobrim igrama i održati se na prvom mjestu. Oni mogu odigrati jako dobro pred Maliganima, za Alkar je to više od utakmice i uvijek gledaju na Split kao na velikog rivala. Pobjeda im znači nešto veliko i zato se ne smijemo opustiti. Provokacija će sigurno biti, takozvano strašenje je već u tijeku, ali meni će biti užitak igrati – kazao je Kanaet.

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.