Božićni turnir europskih prvaka za juniore od 27.-29.12. 2016.

Božićni turnir europskih prvaka za juniore od 27.-29.12. 2016.

Prošle godine je započeo, ove dobio svoje drugo izdanje, od 27. do 29. prosinca u organizaciji KK Splita održat će se Božićni turnir europskih prvaka u juniorskoj kategoriji. Sve utakmice igraju se u legendarnoj dvorani na Gripama, svojevrsnom hramu košarke u kojoj je stvorena momčad – osvajač trostruke krune prvaka Europe.

Prvog dana, 27.12., sastaju se Bosna – Partizan (18.30 sati), a u 20.30 sati na parket će juniori Splita i Cibona.
Drugog dana turnira Europskih prvaka, 28.12., program započinje u 18.30 sati susretom Cibona – Bosna, potom slijede natjecanja u tricama i zakucavanju (sudjeluju po dva igrača iz svake momčadi), da bi ugodnu košarkašku srijedu zaključili igrači Splita i Partizana. U dvobojima 3. kola (četvrtak od 11 sati) igraju Partizan i Cibona te Split i Bosna.
– Vjerujem da će biti zanimljivo, na jednom mjestu okupit će se brojni mladi talenti, koji imaju što pokazati publici. Za nas je ovo odlična prigoda vidjeti kako kotiramo s vršnjacima iz Cibone, Partizana i Bosne – kazao je trener Splitovih juniora Mile Karakaš.
Više nema dvojbi, turnir na kojem mogu sudjelovati samo klubovi, koji su svojoj riznici imaju trofej prvaka Europe, dobio je svoje mjesto na košarkaškoj karti. Prvo izdanje bilo je uspješno, ovogodišnje je izazvalo dodatnu pozornost što se može osjetiti po zainteresiranosti sponzora (Jamnica, Ledo), ali i po najavama dolaska onih, koji u potrazi za talentima prate turnire mlađih kategorija.

Dođite i guštajte u prekrasnoj Božićnoj košarkaškoj priredbi.

juniori-a photo kkp-mladi-02-4

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.